MYYRÄN PUUTARHABLOGI
Tämä blogi kertoo 28-vuotiaan naisen puutarhapyrkimyksistä, onnistumisista, katkerista väärinsattumuksista sekä kaikesta siltä väliltä. Innostukseen sisältyvät myös sisäkasvit.
Menossa ovat mukana aviopuoliso, yli-innokas koira sekä tarvittaessa (ja usein järjen äänenä) rakas äiskä.

Satunnaisesti päivityksiä tulee myös vuonna -29 rakennetun talon remonteista ja muista elämän käänteistä.

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Uusi elämä

Mistä tietää, että vanhat kasvit ovat tyytyväisiä uuteen ruukkuunsa / multaan / elämään ylipäänsä? Tuloksista, hyvä ihminen, tuloksista.

Kolme viikkoa ruukkuvaihdon jälkeen minulla on ilo ja kunnia esitellä teille positiivisia tuloksia myös "vanhojen" sisäkasvien siirrosta. Suosittelen hakemaan kaasunaamarin, omakehu tulee lemuamaan.


Kuvassa ylimpänä ensin muruseni Suukkosuu, jonka mahdollisesta kukinnasta lupasin aiemmin laittaa kuvia. Kukinnon kasvaessa ja pullistuessa pussaava muoto korostuu vielä enemmän.
"Pusukin" vieressä rakas, ihanainen kerrottu tulilatvani joka on sangen tyytyväisenä uuteen ruukkuunsa alkanut myöskin pukkaamaan kukintoa varteensa. Ah, tätä elämän sietämätöntä keveyttä!

Kuvan alarivillä juoruseni, joka vanhan kunnon rikkaruohon tavoin on alkanut puskemaan uutta versoa samaan tahtiin, kuin koiramme harrastaa karvanlähtöä. Tukuittain, koko ajan, joka päivä. Ji-pii... No jaa, ei muuta kuin naapurillekin versoja. Koirankarvat suosittelen tosin viemään roskiin. Tai käyttämään tyynyn täytteenä. Tai kehräämään langaksi, tämäkin kuulemma on mahdollista...
Ja viimeisenä kuvassa kiinanruusu eli hibiscus, joka myöskin intoutui uuteen elämään ruukkuvaihdon myötä. Kuvaan merkattu punaisella viivalla kolmessa viikossa tullut uusi kasvu. YLI 10 SENTTIÄ!!! Ensi viikonloppuna voinkin taimien koulinnan yhteydessä lykätä kavereihin ravinnepuikot. Uusi kasvu paljastaa ruukutuksen onnistuneen ja uusien versojen päässeen kunnolla kiinni uuteen multaa.

God, I'm good! ;)


Ylpeyttä tuntien, Myyrä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti