MYYRÄN PUUTARHABLOGI
Tämä blogi kertoo 28-vuotiaan naisen puutarhapyrkimyksistä, onnistumisista, katkerista väärinsattumuksista sekä kaikesta siltä väliltä. Innostukseen sisältyvät myös sisäkasvit.
Menossa ovat mukana aviopuoliso, yli-innokas koira sekä tarvittaessa (ja usein järjen äänenä) rakas äiskä.

Satunnaisesti päivityksiä tulee myös vuonna -29 rakennetun talon remonteista ja muista elämän käänteistä.

tiistai 27. huhtikuuta 2010

Homma lähtee (multaisesta) hanskasta


Kaikki vähänkään viherpeukaloiksi tunnustautuvat tietävät, miten tämä tapahtuu.
Se alkaa jostain ihan viattomasta asiasta, kuten siitä, että lumi alkaa sulaa räystäältä tai ensimmäiset siemenluettelot ilmestyvät.

Sen ilmiön nimi on kevät.
Se herättää ihmisessä viherpeukalogeenin, vastustamattoman kaipuun työntää sormensa syvälle multaan, suunnitella pihan uutta ilmettä, kylvää siemeniä itämään, kulkea pihalla (tahi parvekkeella tahi lasitetussa eteisessä) uudestaan ja uudestaan, ympäri ja ympäri, kunnes pää on pyörällä tai parisuhteen toinen osapuoli komentaa istumaan. ;)

Tänä vuonna minut herätti horroksestani puolihuolimattomasti ViherPiha-lehdessä nähty mainos. Kumisaappaista. Tarkemmin sanottuna pinkeistä, fuksian värisillä kiemuroilla koristelluista kumisaappaista, jotka ovat Viking-merkkiset ja malliltaan Retro Folklore. Ja pitihän ne saada. Kun Suomen maahantuojalta olivat jo loppuneet, niin sitten googletettiin ulkomaalaisen toimittajan sivut ja Ruattistahan nuo minulle saapuivat kolmessa työpäivässä.

Ah, ja homma voi jatkua.

Terkuin, Myyrä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti